kiszállítás


Dalmini Hungary Kft. hivatalos szerződött partnere a GLS Hungary Szállító.

GLS szállítási díj: 1 890 Ft

Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén.

Megrendelésed webáruházunkban regisztráció nélkül is leadhatod.
Véglegesített megrendelésedről 1 órán belül e-mailen visszaigazolást küldünk.

Szállítási határidő: a rendelésed véglegesítésétől számított 1-2 munkanapon belül belföldi címre a megrendelt árut kiszállíttatjuk. A 12:00-ig beérkezett rendeléseket aznap csomagoljuk és délután átadjuk a futárszolgálatnak, amennyiben a termék készleten van. Munkaszüneti napon leadott véglegesített rendelések az első munkanapon kerülnek feladásra. Munkaszüneti napokon nincs kiszállítás. 

Kérjük, hogy minden esetben figyelj a pontos szállítási címre, e-mail címre és a mobiltelefonszámra, hogy csomagod biztosan célba érjen. 

A csomag feladásáról a Szállító e-mailben értesít, hogy csomagod várhatóan a következő munkanapon kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és a futár telefonszámát. A kiszállítás napjának reggelén a Szállítótól sms és email értesítést kapsz, mely tartalmazza a futár telefonszámát, utánvét esetén a fizetendő összeget és egy 3 órás időintervallumot, amikor a GLS futár kézbesíti a csomagodat. A kiszállításról kapott e-mailben módosítható a kiszállítás időpontja vagy címe a Szállító által megadott linken keresztül.

Amennyiben a Vásárló hibás szállítási címet adott meg, vagy a kiszállítás más, a Vásárlóra visszavezethető okból kifolyólag meghiúsul, úgy az esetlegesen felmerülő károkért kizárólag a Vásárlót terheli felelősség. Sikertelen kézbesítést követően amennyiben a Vásárló eredetileg utánvétes fizetési módot választott, és a Szolgáltatóhoz visszaszállított árut változatlan tartalommal újrarendeli, úgy annak teljes vételárát előre utalással kell kifizetnie, valamint 1 kiszállítás költsége abban az esetben is felszámításra kerül, ha a vásárlás értéke eléri az ingyenes szállítás összeghatárát.  Ha Vásárló eredeti rendelésekor PayPal vagy SimplePay fizetési módot választott, úgy a sikertelen kézbesítés miatt a Szolgáltatóhoz visszaszállított áru változatlan tartalommal történő újrarendelése esetén 1 kiszállítás költsége abban az esetben is felszámításra és kiszámlázásra kerül, ha a vásárlás értéke eléri az ingyenes szállítás összeghatárát.  Ebben az esetben a küldemény csak akkor kerül kiszállításra, ha a kiszámlázott szállítási díjat Vásárló átutalja a Szolgáltató számlájára.
Amennyiben az előre utalás a számla kiállítását követő 3 munkanapon belül nem érkezik be Szolgáltató számlájára, úgy a Vásárló rendelése törlésre kerül. Ha az eredeti rendelést előre utalással kifizette, úgy a vételárat Szolgáltató visszautalja Vásárló számlájára.
Sikertelen kézbesítést követően a Vásárló újabb rendeléseit csak előre utalással történő fizetés esetén tudjuk kiszolgálni.

fizetési lehetőségek


SimplePay fizetés
A SimplePay biztonságos online bankkártyás fizetési szolgáltatás. A SimplePay bankkártyás fizetési lehetőségnél a bankkártya adatokat megadva jut el a vásárló a termék vagy szolgáltatás megszerzéséig.

Előre utalás
Az utalás határideje 5 munkanap. 
Az utaláshoz szükséges adatok a rendeléshez tartozó e-mailben szerepelnek, illetve a proforma számlán is láthatóak. Közleményben kötelező feltüntetni a számla- és a rendelés számát. Amennyiben a kért összeg nem érkezik be a számlán szereplő számlaszámra, a rendeléshez tartozó telefonszámon egy alkalommal telefonálunk. Ha az utalás az 5. munkanap este 18:00-ig nem érkezik meg, akkor a megrendelést töröljük.

Utánvét
Utánvétes kiszállítási lehetőséget felár ellenében van lehetősége a vásárlónak kiválasztani, melynek díja: bruttó 450 Ft. Ezesetben a vásárló a futárnál tud fizetni bankkártyával vagy készpénzzel a csomag átvételekor.